Обмањивање српског бирачког тијела

Како вријеме пролази, показује се јасно и недвосмислено да је српски народ на протеклим изборима још једном обманут од стране однарођене опозиције која беспрекорно служи режиму Мила Ђукановића. Под паролом "ујединио се народ" српски народ се ујединио и гласао против својих националних интереса, а за оне који увијек пред изборе смисле нове приче, како би опет обманули српско бирачко тијело.

Прва лаж коју је однарођена опозиција подметнула српском народу је да на локалним изборима може доћи до смјене режима, иако су у марту прошле године били парламентарни избори и на њима су учествовале све странке које су учествовале на последњим локалним изборима и тада им није било важно једнинство, а сада јесте?! Нажалост, огроман број Срба је повјеровао у демагошки вјешто пласирану лаж да се преко локалних избора у Шавнику може промијенити власт на државном нивоу.

Друга лаж коју је пласирала тзв. удружена опозиција је прича да ће на локалним изборима добити гласове муслимана и Албанаца, иако и најобичнији политички лаик зна да је то немогуће, јер на политичкој сцени Црне Горе у последњих 20 година све функционише по принципу сви против Срба.  То је српски народ добро осјетио на својој кожи, али је уз помоћ медијских замки створена лажна слика о могућности промјене власти, која, наравно, није могућа све док су на челу опозиције лидери који стичу милионе на рачун српског народа и служе се истим методама као и режим, како би добили што више гласова.