Напредњачким лажима никад краја

Кандидат Српске радикалне странке за председника општине Вождовац Бојан Младеновић обишао је насеље Рипањ и разговарао са грађанима.

Младеновић је подсетио на многа лажна обећања која су напредњаци Вождовчанима дали пре 4 године.

„Тада су обећане значајне, видљиве промене у року од шест месеци, бољи и квалитетнији живот, нова радна места. Уз пљескавице које су активисти СНС-а бесплатно делили, Александар Вучић је лично гарантовао становницима свих подавалских насеља да ће им бити асфалтиране улице, уведена канализациона и водоводна мрежа, побољшан градски превоз. Међутим, након четири године власти ни једно његово обећање није испуњено! Уместо да положе, рекао је Младеновић.

„Рипањ је некада био чувен по фабрици Минел трансформатори која је запошљавала пет хиљада радника а коју је кроз приватизацију уништио Ненад Поповић потпредседник ДСС-а, иначе коалиционог партнера напредњака на Вождовцу. СНС и ДСС који су одговорни што радници Минела не примају плате и који власт врше четири године доказали су своју неспособност да Вождовчанима обезбеде бољи живот. Српска радикална странка бирачима нуди програм који предвиђа отварање мини кланица и мини млекара, значајна улагања у ратарство, повртарство и сточарство, као и покретање сеоског туризма у подавалским насељима“, закључио је Младеновић.

Бојан Младеновић је позвао грађане Рипња да више не наседају на лажна обећања већ да 15. децембра заокруже број 6 и гласају за Српску радикалну странку, јер их радикали никада нису слагали.