Напредњачки криминал на сваком кораку

Кандидат за предедника општине и председник Општинског одбора Српске радикалне странке, Бојан Младеновић заједно са члановима одбора обишао је центар за спорт и културу Шумице.

Младеновић је навео да је у Шумицама пре само неколико дана искључена електрична енергија, због неизмирених рачуна и нагомиланог дуга. Позадина свега су неозбиљни и неодговорни људи који су дозволили да овај објекат, због прекомерног запошљавања, пре свега, страначких колега доживи да се платни фонд са милион и осамсто хиљада увећа на два милиона петстотина хиљада динара на месечном нивоу. Због тога су знатно увећани расходи, а нису били способни да увећају приходе и због тог великог минуса радници Шумица плату нису примили већ пуна четири месеца, дуг за електричну енергију премашује десет милиона а дуг за грејање невероватних двадесет милиона динара.

Позивамо све грађане Вождовца да 15. децембра изађу на изборе и гласају за српске радикале, који су озбиљни и одговорни људи и који сигурно неће дозволити да се овакве ствари у будућности дешавају.