Напади на Српску радикалну странку не јењавају!

Након тек завршених избора у Оџацима, када су физички нападнути функционер СРС Стевица Цвјетковић и полицајац у цивилу Даниел Радаковић а државни органи нису реаговали, у ноћи између 24.-25.12.2013. године у Сенти је  од стране непознатих починиоца разбијено стакло, са комадом бетона величине цигле, на улазним вратима на просторијама Општинског одбора Српске радикалне странке у Сенти у улици Карађорђева 41/а.

Врло је симптоматично што се овај догађај догодио у време Бадње вечери и Божића, који прослављају верници католичке вероисповести који чине преко 90% грађана, а нагласила бих и 30% чланова Српске радикалне странке, у нашој општини.  Питам се коме су српски радикали, који важе у граду за добронамерне и поштоване суграђане, засметали баш када већина наших суграђана треба да се радује и прославља свој празник. Ако је била нечија намера да нас застраши и спречи у раду поручујем им да нису успели јер ћемо ми и даље радити у интересу грађана општине и Србије и из Хашког казамата чекати свог председника др Војислава Шешеља како доликује у нашим просторијама у којима је сваки човек добре воље добродошао, изјавила је председник Општинског одбора у Сенти, Весна Фабрик.

Пристрасно обавештавање у медијима и нереаговање државних органа поводом немилих сцена напада на активисте, функционере и на просторије СРС охрабрили су овога пута насилнике у Сенти да почине још једно кривично дело верујући да ће проћи некажњено.

Српска радикална странка је уредно пријавила овај случај полицији и надамо се да ће овога пута ефикасно реаговати и да ће почионици бити адекватно кажњени.