Кукавичка Нова српска демократија

Странка српских радикала најоштрије осуђује понашање групе општинских функционера Нове српске демократије који на крајње примитиван и вандалски начин, после радног времена, долазе да уклањају таблу са натписом наше странке и цијепају страначке плакате. Изненађени смо чињеницом да се неко на овакав начин обрачунава са политичким противницима. Просторије наше странке и просторије општинског одбора НСД-а се налазе у истој згради у улици Шпира Мугоше б. б. (Стара вариш), у Подгорици. Српски народ и цијела црногорска јавност требају да знају да такозвани заштитници Срба из Нове српске демократије цијепају плакате Војислава Шешеља, Радована Караџића и Ратка Младића са просторија српских радикала.

Изгледа да се сво политичко дјеловање руководиоца Нове српске демократије свело на ситне пакости упућене српским радикалима. Мотив за овакав политички ангажман руководиоци НСД-а налазе и у последњим испитивањима јавног мњења која су јасно показала да наша популарност међу бирачима расте, а њихова неумољиво опада. Изгледа да у НСД-у не знају да се цијепањем плаката српских хероја не могу постизати политички бодови код српског народа, осим код америчког амбасадора, коме се непрестано додворавају.

Као културни и цивилизовани људи на овакве провокације нећемо одговарати истом мјером, већ ћемо данас поднијети кривичну пријаву против групе неиживљених функционера НСД-а који се, изгледа, празне цијепајући наше плакате и гребући шрафцигерима по вратима српских радикала. Српском народу остављамо да просуди коме је и зашто дао своје повјерење на последњим парламентарним изборима.