Красић: Започео је процес распада Европске уније!

Потпредседник Српске радикалне странке Зоран Красић на данашњој конференцији за новинаре говорио је о референдуму који се данас одржава у Великој Британији. Красић је изнео став српских радикала који очекују да ће грађани са правом гласа који излазе на референдум донети исправну одлуку да Велика Британија иступи из пуноправног чланства у Европској унији и да покрене процес растакања Европске уније. Он је навео да је потпуно јасно да у Европској унији постоје чланови првог, другог, трећег и последњег реда.

Красић је изразио очекивање да ће грађани Републике Србије схватити да нашој држави није место у Европској унији која нам отима Косово и Метохију и прави независну државу Косово, на челу са познатим терористом Хашимом Тачијем.

Одговарајући на новинарско питање, Красић је навео да посланици Српске напредне странке намеравају да поставе свог функционера Игора Бечића за председника скупштинског Одбора за контролу служби безбедности. Потпредседник радикала се запитао да ли је посланик напредњака, који поседује сертификат БИА-е који му даје право да оствари увид у тајну документацију, помоћу служби безбедности успео да заташка причу о фалсификованој факултетској дипломи коју поседује.

raspad_eu