КАМПАЊA ЗА НАТО ИНТЕГРАЦИЈУ СРБИЈЕ

У среду, 12уна 2013 године, у просторијама нишког Медија центра, у организацији невладине организације  “ПРОТЕКТА”, која се финансира из иностраних извора, одржан је округли сто на тему „Будућност безбедоносних интеграција: Сарадња у области одбране и мировне мисије.“
С обзиром на састав учесника и говорника, од којих посебно место заузимају неизбежна Соња Лихт, Петер Батор( Стална мисија Републике Словачке при НАТО-у) и Јан Цингел( директор развоја Словачке атлантске комисије) јасно се да закључити да су невладине организације у Србији, спонзорисане из западних иностраних фондова, као и „српски“ електронски медији са националном фрекфенцом под контролом Запада, добили задатак од својих западних господара да крену у агресивну пронатовску кампању, чији је циљ промена свести и  антинатовског расположења становништва Србије и стварања повољне климе у јавности за отпочињање  и формалне интеграције српске војске у НАТО алијансу.
Власт већ више година уназад, иза леђа јавности, врши интеграцију српске војске у НАТО-пакт, тако што српску армију формацијски и оружано прилагођава стандардима НАТО пакта, али и усвајањем одређених законских решења која се тичу питања безбедности земље, попут укидања обавезног војног рока и увођења плаћеничке армије. Очигледно је да је већ дошло време да се интеграција српске војске у НАТО-пакт и формално започне, па је српска машинерија за креирање јавног мнења састављена од електронских и штампаних медија и невладиних организација, стављена у погон и отпочела испирање мозга српском народу и усађивање мишљења да је интеграција Србије у НАТО неопходност савременог тренутка.
Српска радикална странка се изричито противи приступању Србије у НАТО алијансу, не само због тога што нас је НАТО сурово бомбардовао осиромашеним уранијумом и бесрамно убијао цивилно становништво у Србији, већ зато што је НАТО-пакт војна сила поптуно у служби интереса евроатлантске империје(САД и ЕУ), чији су интереси директно супротстављени интересима Србије.
Интеграција у ЕУ и НАТО подразумева да Србија претходно мора пристати на одрицање, не само од Косова и Метохије, већ и од Војводине. Само у границама социјалистичке тзв.уже Србије, Србија може постати део ЕУ и НАТО и то уз услов да донесе одговарајућа законска решења која ће створити претпоставке да српски народ у догледно време постане национална мањина у сопственој држави и практично биолошки  нестане са  Балкана. Балкан без Срба, то је крајњи циљ политике САД, ЕУ и НАТО на Балканском полуострву. Пристајање власти на интеграцију Србије у ЕУ и НАТО, је заправо пристајање на биолошко уништење сопственог народа, без обзира да ли власт на то пристаје свесно или несвесно, зато што не сагледава довољно дубоко последице своје политике.
Срби морају да схвате да су ЕУ, САД и НАТО биолошки непријатељи српског народа и на жалост, најмоћнији могући непријатељи и да је једини начин да се Срби одбране од овог трагичног сценарија који су им припремили њихови евроатлантски непријатељи је приступање Србије руском војном савезу-Организацији договора о колективној безбедности-ОДКБ. Једино је Русија вољна и способна да нас одбрани од САД и НАТО и спречи да српски народ и биолошки нестане са лица Балкана, али и ми , као народ, морамо се коначно дозвати памети и окренути се Русији, уместо да безалтернативно хрлимо у чељусти нашег највећег непријатеља-Евроатланстке империје.