Изађите на референдум и заокружите „не”

Пчињски окружни одбор Српске радикалне странке позива све грађане Пчињског округа да изађу на референдум и да заокруже „НЕ”, и да се успротиве уставним променама које нарушавају принцип поделе власти, које ће увести корупцију као примарни начин функционисања нашег правосуђа и које се у Србији спроводе искључиво под притиском из иностранства.

Српска радикална странка упозорава да би позитиван исход референдума од судија и тужилаца направио касту сличну јавним извршитељима који ће радити шта год им падне на памет и никоме неће одговарати. Позитиван исход референдума био би сумрак српског правосуђа и на позитиван исход судског поступка могли би да рачунају само тајкуни, невладине организације и политичари власти.

У недељу је шанса да народ заокруживањем „не” на листићу и упозори власт да нисмо држава којој треба старатељ и да се коначно прекине бесмислени европски пут.

Сматрамо да Србија већ једном треба да раскрсти са таквим понашањем и апсолутним слушањем сваког диктата који долази са Запада, пошто смо сведоци да већ 20 година, како траје такозвани процес европских интеграција, не само што Србија уопште није ближа чланству у Европској унији, већ је на том путу увек морала да буде сервилна, да пристаје на разне захтеве из иностранства. То никада није било у српском националном интересу, нити у интересу било ког грађанина Србије.