Ишаране просторије Општинског одбора

Београд, Чукарица – У ноћи између 5. и 6. априла екстремна анархистичка група „АНТИФА“, ишарала је улазна врата Општинског одбора Српске радикалне странке на Чукарици у Пожешкој улици број 134. У висини тачке на којој је исписан назив странке, екстремисти су написали црвени назив „АНТИФА“, а поред улазних врата такође црвеном бојом је исписан графит „Радничка класа не гласа“, с јасно обележеним амблемом анархиста А.

Нападима напредњака придружују се и екстремни левичари који су војно крило НВО, Соње Бисерко, Наташе Кандић и левичарских партија које су на власти ДС, СПС-а, и Ненада Чанка.

Општински одбор Чукарица из сваког оваквог напада излази још сложнија, јача, чвршћа и компактнија у својој намери провођена програма Српске радикалне странке, и идеологије Велике Србије, у борби против корупције и криминала на Чукарици, и у безрезервној подршци председнику странке проф. др Војиславу Шешељу у његовој борби за истину и правду у Хашком казамату.

Општински одбор Српске радикалне странке са Чукарице позива државне органе да реагују и да због oдбране уставног поретка и грађана Србије забране левичарске екстремисте и терористе који имају политичку подршку Ненада Чанка, Наташе Кандић, Демократске странке и Социјалистичке партије Србије.

Савет за информисање Општинског одбора Чукарица