Град Нови Сад окренуо леђа малишанима

Српска радикална странка изражава незадовољство и забринутост због катастрофалног стања и потпуне неизвесности по питању функционисања Предшколске установе „Радосно детињство“.
Неспособна и незаинтересована новосадска власт годину дана не чини ништа, не би ли проблеми, са којима се суочава најважнија установа у граду, били превазиђени и решени.
Проблем функционисања Предшколске установе Милош Вучевић и његова „весела дружина“ су ставили у други план, јер су се занимали свим и свачим, што није ингеренција града: високом политиком, „реконструкцијом“ Владе Републике Србије, куповином гласова широм Новог Сада на изборима за Савете Месних заједница.., а понајвише самим собом.
За потпуно неизвесну годину, квалитет услуге, хране и васпитно – образовних садржаја за наше најмлађе суграђане, за две хиљаде неуписаних малишана, одговорност сноси градоначелник Вучевић и свита коју је окупио око себе.
Када је Милош Вучевић окупио „дружину“ и стао на чело града, нама српским радикалима је било потпуно јасно да је, немогућа мисија „направити питу од...“, али су одговорност и функције преузети, а питање бриге о најмлађим Новосађанима је, питање свих питања данас у Новом Саду.
Српска радикална странка инсистира да се одмах, без одлагања, предузму конкретни кораци, како би се проблеми у Предшколској установи разрешили, на задовољство свих у Новом Саду.