Годишња Скупштина

У присуству 200 делегата из читавог града, у свечаној атмосфери, Градски одбор Српске радикалне странке Нови Сад одржао је редовно заседање Годишње скупштине за 2010. годину, која је почела интонацијом страначке химне „Спрем`те се, спрем`те четници“.

На скупштини, Градски одбор је демонстрирао јединство, снагу, огромну енергију и одлучност у намери да спроведе програмске циљеве  и начела Српске радикалне странке.

Председник Градског одбора, Ђурађ Јакшић, поднео је Скупштини извештај о раду у прошлој години и изнео основне програмске циљеве за рад у овој години.

Намера Градског одбора је да се у 2010. години Српска радикална странка потпуно стабилизује и оснажи у Новом Саду, у чему је Градски одбор запажене резултате имао прошле године, а у овој треба да се учини корак напред у организацији и оперативности свих месних и самог Градског одбора. Како је истакнуто на скупштини, у овој години ће се посебна пажња посветити младима и њиховом приступању Српској радикалној странци. Током прошле године, велики број младих људи је приступио Српској радикалној странци у Граду Новом Саду, што јасно показује да они у нашој странци препознају једину снагу на политичком небу Србије која се разликује од свих других.

Закључак који је усвојен на скупштини је да Одборничка група Српске радикалне странке у Скупштини Града Новог Сада остаје једина опозициона странка и једини критичар суноврата Новог Сада у последњих годину и по дана.

На скупштини је истакнуто, да је Српска Атина одувек била бастион Српске радикалне странке и да је одговорност Градског одбора да тај бастион сачува, оснажи и учини непобедивим.

Порука која је послата са скупштине је да су жеље свих српских радикала и великог броја грађана Србије данас спојене у једну, да ове године, после седам година тамновања, коначно, дочекамо нашег председника др Војислава Шешеља.

Српска радикална странка је поносна на херојску одбрану Војислава Шешеља у хашком казамату. Србија жељно очекује победника, Србија жељно и са нестрпљењем чека Војислава Шешеља.

На скупштини је једногласно изабрано десет нових чланова Градског одбора на мандатни период од годину дана, који су том приликом положили свечану заклетву.