ДВЕ ГОДИНЕ ЛОПОВЛУКА, БАХАТОСТИ И УНИШТАВАЊА НОВОГ САДА!

Градски одбор Српске радикалне странке Нови Сад је мишљења да Нови Сад никада у својој историји није имао гору, бахатију и неспособнију власт. Градоначелник Милош Вучевић и његова „екипа“ пуне две године воде Нови Сад у потпуну пропаст.

Ништа боље се није очекивало од оних који су се међусобно оптуживали и подносили једни против других кривичне пријаве, због криминала и корупције, куповине гласова на изборима и свеопште отимачине, а данас су верни коалициони партнери.

За две године неспособна власт у граду је докрајчила комплетан комунални систем, уништила ЈП и ЈКП, запослила преко 1000 партијских послушника и тиме додатно оптеретила функционисање ЈП и ЈКП, повећала цене комуналних услуга, увела нови пљачкашки намет тзв. „оџачарину“, знатно повећала број гладних и сиромашних, утицала на повећање насиља и криминала и није учинила ништа, како би безбедност у Новом Саду била на вишем нивоу... Власт у граду није испунила ни једно предизборно обећање, а уместо инвестиција, Милош Вучевић отвара народне кухиње.

После две године тираније траги-комичне политичке гарнитуре у нашем граду, Нови Сад је на коленима. Највећу одговорност за катастрофално стање у граду сноси Српска напредна странка и Милош Вучевић, који се две године бави бесмислицама и глупостима, само не оним што је надлежност града.

Српска радикална странка је мишљења да је једини начин да се прекине двогодишња агонија Новог Сада, расписивање ванредних локалних избора и радикалне промене у граду.