Др Војислав Шешељ делио своје књиге у Нишу, други дан

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ је други дан у Нишу даровао народу новије наслове својих књига.

Новинар: Јуче сам Вас питала шта Ви имате да поручите Нишлијама. Ви сте јутро имали прилику да са грађанима разговарате. На шта су се они жалили, шта би волели да буде другачије после избора?

Проф. др Војислав Шешељ: Па, они би волели да се поправи кадровска структура општинских служби. Нису ми говорили које су то конкретне ствари, али у сваком случају ми ћемо се залагати за убрзано решавање свих комуналних проблема.

Новинар: Између осталог, што се тиче Пантелеја јел имате неке конкретне захтеве?

Проф. др Војислав Шешељ: Немам нажалост конкретне захтеве, ја се не кандидујем у Нишу, знате. Ја сам дошао овде да позовем грађане Ниша да гласају за нашу патриотску коалицију да не би Ниш пао у изданичке руке. То је мој основни циљ. А ова наша коалиција има неких дванаест страна. Ми ћемо се договорити уз помоћ наших људи овде, из Ниша, шта је најпрече да се ради за Ниш. Ја нисам неки демагог који ће сад да обећава без икакве подлоге и тако даље. Ја само кажем да грађани имају разлог да буду људи и на напредњаке и на социјалисте и на радикалне због ранијих ствари. Али, како год окренете, од нас бољих нема. Не дај Боже да опет Ниш падне у руке ових издајака, опет би било као после Петог октобра. Тада је било тешко, али је радила Електронска индустрија, радила Машинска индустрија. А када су дошли ти издајници, све је пропало. Ми желимо да Ниш напредује убрзано. Што брже. И зато ћемо се трудити да најбољи кадрови воде Ниш.

Новинар: А да ли сте више за долазак страних инвеститора или да се...

Проф. др Војислав Шешељ: Ја мислим да треба дати прилику и домаћим и страним. Нисам за то да се више тетоше страни, али треба посебно форсирати домаће да се улаже у Србију.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=4пф9дмзкБнг