Док Нови Сад гори, Вучевић на канабеу преговара

Градски одбор Српске радикалне странке Нови Сад најоштрије осуђује дилетантско,  ноншалантно и неодговорно понашање градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића, који више од месец дана замајава и залуђује комплетну новосадску јавност причама о потреби редефинисања односа унутар коалиционог блока, у тренуцима када се Нови Сад и његов комунални систем налазе на коленима.

Трагикомична коалиција, сакупљена „с коца и конопца“, у којој су, подсећамо јавност, партнери они који су једни против других подносили кривичне пријаве и међусобно се оптуживали за најтеже криминалне радње, преузела је руковођење градом у септембру 2012. године, и за непуне две године уништила je Нови Сад и докрајчила његов комунални систем.

Бахатост, безобзирност и лоповлук актуелне власти у Новом Саду произвели су катастрофу у ЈП и ЈКП. Уместо да се позабави са проблемима, који су, за време његовог мандата, ескалирали у Лисју, Чистоћи, Зеленилу, Стану, Спенсу, Топлани, Пословном простору, Заводу за изградњу Града..., Милош Вучевић преговара са својим саучесницима у уништавању Новог Сада, само са једним циљем, да би за себе и политичку партију којој припада, прибавио још већу корист и већи „плен“, у виду руковођења у ЈП и ЈКП.

Градски одбор Српске радикалне странке Нови Сад позива Милоша Вучевића да прекине са просипањем јефтине демагогије, „млаћењем празне сламе“ и замајавањем свих у Новом Саду, већ да засуче рукаве и, после готово две године, коначно почне да ради посао, за који га је бирала Скупштина Града.