Директорка цепа плакате

Српска радикална странка пита надлежне органе Градске управе да ли је у опису функције директора ЈП ГОЧ и цепање плаката испред просторија наше партије.

Директор ЈП ГОЧ, Катарина Васиљевић, уместо да ради свој посао у интересу грађана Краљева, острашћена политиком недемократског режима Бориса Тадића, цепа плакате СРС-а, који су иначе били залепљени испред просторија партије. Ово је документовано видео снимком који су снимили активисти Омладине СРС.

Српска радикална странка пита по ком праву Катарина Васиљевић уништава пропагандни материјал СРС, тврдећи да је место на коме су лепљени плакати у њеном власништву. Низ година уназад наши активисти су на истом месту лепили плакате и није било проблема, али Демократској странци и њеним члановима, очигледно је засметала порука са плаката која гласи: СРБИЈА ЧЕКА ШЕШЕЉА, јер повратак председника Српске радикалне странке, проф. др Војислава Шешеља, значи пропаст њиховог лоповског режима.