Данас почела кампања за Врбас

У Врбасу је данас одржана конференција за новинаре Српске радикалне странке којом је званично почела кампања српских радикала за локалне изборе који су расписани за 13. октобар.

На конференцији су представљени кандидати за одборнике и кандидат за председника општине Врбас Бојан Марковић.

Подршку изборној листи СРС дали су покрајински посланици Милан Ћук, потпредседник скупштине Војводине, Саша Сантовац и Маријана Четојевић, потпредседник Извршног одбора и председник новосадских радикала Ђурађ Јакшић.

Члан СРС, Александар Шешељ, пренео је подршку председникa странке др Војислава Шешеља српским радикалима у Врбасу, и истакао: Србији су потребне промене, али не као што су у медијима представљене после прошлогодишњих избора. Политика 5. октобра и даље се спроводи и народ живи све теже. Праве промене може донети само Српска радикална странка са квалитетним  људима и јасним програмом. Врбас је почетак промена које доноси Српска радикална странка.

Бојан Марковић, први на листи Српске радикалне странке, изјавио је да радикали иду на изборе са поштеним и часним људима и да имају конкретна решења за проблеме у свим областима у надлежности локалне самоуправе.

Душан Килибарда потпредседник Општинског одбора, захвалио се свима који су својим потписом подржали листу радикала и позвао их да изађу на престојеће изборе.

После конференције за новинаре српски радикали из Врбаса прошетали су центром града са Александром Шешељем и функционерима странке.

Александар Шешељ обишао је више породица које су дале подршку изборној листи и уручио им писмо које им је упутио др Војислав Шешељ  председник Српске радикалне странке.