Transktipt konferencije za novinare (21. april 2016.)

Prof. dr Vojislav Šešelj: Dame i gospodo, danas se završava izborna kampanja i kao što smo predviđali, ovi izbori donose polarizaciju između evrounijatskih i proruskih političkih snaga. Posle izbora naprednjaci će po svoj prilici da prave koaliciju sa demokratama i sa Čedomirom Jovanovićem, Borisom Tadićem i Nenadom Čankom. Neće imati sa kim drugim. Na drugoj strani je samo Srpska radikalna stranka. Mi smo i protiv naprednjaka i protiv demokrata i Bojana Pajtića. Mi smo i protiv Čedomira Jovanovića, Borisa Tadića i Nenada Čanka. Mi smo pre svega protiv naprednjaka i Aleksandra Vučića. Kako sada stvari stoje, niko neće biti u stanju sam da formira vladu.

Mi srpski radikali apelujemo još jednom na sve građane da izađu na izbore. Ako glasaju za nas sigurno se neće pokajati, ali da znaju da je svaki glas Aleksandru Vučiću, Bojanu Pajtiću i ovoj crnoj trojci: Čeda, Boris, Čanak, glas za Evropsku uniju, glas za NATO, glas koji vodi daljem srozavanju Srbije. Svaki glas za Srpsku radikalnu stranku je glas za integraciju sa Rusijom, za ulazak u carinsku uniju, u vojni savez ODKB i tako dalje. Situacija je jasnija nego ikada.

Možda ćete se pitati zašto ne pominjem socijaliste. Nije nemoguće da oni ovoga puta ostanu ispod cenzusa zajedno sa svim ovim ostalim strankama, grupama građana i nevladinim organizacijama koje nismo smatrali za potrebno ni da pominjemo.

Izvolite, ako vi imate neko pitanje. Ako nemate, hvala što ste se odazvali.

kzn s

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM