Трансктипт конференције за новинаре (21. април 2016.)

Проф. др Војислав Шешељ: Даме и господо, данас се завршава изборна кампања и као што смо предвиђали, ови избори доносе поларизацију између евроунијатских и проруских политичких снага. После избора напредњаци ће по свој прилици да праве коалицију са демократама и са Чедомиром Јовановићем, Борисом Тадићем и Ненадом Чанком. Неће имати са ким другим. На другој страни је само Српска радикална странка. Ми смо и против напредњака и против демократа и Бојана Пајтића. Ми смо и против Чедомира Јовановића, Бориса Тадића и Ненада Чанка. Ми смо пре свега против напредњака и Александра Вучића. Како сада ствари стоје, нико неће бити у стању сам да формира владу.

Ми српски радикали апелујемо још једном на све грађане да изађу на изборе. Ако гласају за нас сигурно се неће покајати, али да знају да је сваки глас Александру Вучићу, Бојану Пајтићу и овој црној тројци: Чеда, Борис, Чанак, глас за Европску унију, глас за НАТО, глас који води даљем срозавању Србије. Сваки глас за Српску радикалну странку је глас за интеграцију са Русијом, за улазак у царинску унију, у војни савез ОДКБ и тако даље. Ситуација је јаснија него икада.

Можда ћете се питати зашто не помињем социјалисте. Није немогуће да они овога пута остану испод цензуса заједно са свим овим осталим странкама, групама грађана и невладиним организацијама које нисмо сматрали за потребно ни да помињемо.

Изволите, ако ви имате неко питање. Ако немате, хвала што сте се одазвали.

kzn s

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ