СРС има подршку близу 20 одсто грађана

Милорад Мирчић: Српска радикална странка упозорава да истраживања која обављају различите агенције имају за циљ да манипулишу јавним мњењем. Када је у питању гласачко тело Српске радикалне странке онда су резултати тих агенција увек, по правилу, погрешни. Српска радикална странка је ангажујући своје активисте радом на терену и ангажујући експерте извршила истраживање јавног мњења. Резултати указују да рејтинг Српске радикалне странке је близу 20 процената у бирачком телу Србије. Oно што Српска радикална странка жели је да тај рејтинг расте. Истраживања управо показују да рејтинг Српске радикалне странке има тенденцију раста. То чак признају и агенције које манипулишу са јавним мњењем да једино Српска радикална странка, или једино Српска радикална странка, има тренд раста када су у питању и њихова истраживања. Оно што Српска радикална странка жели у овим изборима је да максимално освојимо број посланичких места како би стекли апсолутну већину да би могли да спроводимо власт, да би могли да реализујемо своја програмска опредељења.

Максималистички циљ Српске радикалне странке је управо да имамо апсолутну већину, а минималистички је да имамо 84 посланика како би спречили намеру Брисела и Вашингтона да преко Демократске странке и Српске напредне странке мењају Устав Србије. Наиме, основна намера је да преко ове две политичке партије, после одржаних избора, Брисел и Вашингтон промене Устав и на тај начин омогуће даљње парчање и оцепљивање територије или делова територије Србије. Оно на чему Српска радикална странка инсистира у изборној кампањи је да ћемо, пре свега водити рачуна о економским питањима. На прво место ћемо ставити запошљавање, могућност запошљавања, могућност развоја привреде, пре свега пољопривреде. Као што је приоритет очување територијалне целовитости државе тако је и приоритет борба против криминал аи корупције.

Српска радикална странка упозорава да што пре треба зауставити овакву погубну и поражавајућу политику коју спроводи режим Бориса Тадића. Та политика која је доживела прави фијаско почетком децембра самом чињеницом да чак ни кандидатура није прихваћена у Европској унији по природи ствари требало би да пропадне. Све политике других политички партија које имају слоган да Европа нема алтернативу, по природи ствари с почетка децембра су осуђене на пропаст. Српска радикална странка из тог разлога чиниће све напоре како би зауставила ту погубну политику коју спроводи режим Бориса Тадића. Прилика ће бити на изборима који већ улазе у редован термин. Српска радикална странка ће настојати да се избори за што боље резултате како би, буквално, на маргине бацила ту политику која је допринела да се Србије територијално распарча, да економски буквално уништи, и да духовно и политички показује толику немоћ да је то просто за неверовати. Можда у историји Србије и српског народа није било овакве ситуације каква је сад у коју су довели Борис Тадић и режим на чијем је он челу.

Српска радикална странка апелује и инсистира на томе да се намера Бориса Тадића да повуче тужбу против Хрватске што пре заустави. То је погубан потез ако дође до реализације такве одлуке, погубан потез за српски народ. Пре свега на тај начин би се директно легализовала војна акција под називом „Олуја“, и на тај начин би се опростио геноцид који је извршен над српским народом. Борис Тадић као по правилу никад није сам, увек у таквој једној погрешној за српски народ погубној одлуци помаже му већ традиционално Српска напредна странка. Они су ти који се заносе идејом да би требало одустати од тужбе за геноцид који је починила Хрватска над српским народом. То је нешто што је дугорочно велика штета која ће се нанети Србији и српском народу. Ми из Српске радикалне странке морамо да убедимо већину у Србији да излаз из овакве кризе, и економске, и политичке, и социјалне, па и духовне једино можемо да тражимо у чињеници да се Србија окрене сама себи, да водимо рачуна о нама, о нашим грађанима, да се окренемо сарадњи са земљама којe су наклоњене и пријатељске према Србији, Пре свега оне које се неминовно намећу као веома важан и најзначајнији економски фактор. То су Русија, Бразил, Индија и Кина. То су тзв. земље БРИК-а. То је нешто што може да допринесе да Србија превазиђе ове проблеме са којима се суочава због неспособних режима који већ у континуитету владају једанаест година. ако имате питања, изволите.