Шаровић: Шешељ одведен у Хаг да би издајници предали Косово и Метохију

Немања Шаровић: Даме и господо, браћо и сестре српски радикали, помаже Бог!

Данас је 3648. дан откако се председник СРС др Војислав Шешељ налази у Хашком трибуналу. Током тих 10 година нема процесног права, нема људског права које није било ускраћено др Војиславу Шешељу.

Војислав Шешељ је пред Хашким трибуналом оптужен и одведен из Србије како би била уклоњена највећа политичка претња ДОС-овом режиму. Одведен је како би издајнички режимо Зорана Ђинђића, Војислава Коштунице, Бориса Тадића, Томислава Николића и Александра Вучића могли да уништавају Србију, како би несметано могли да изврше пљачкашку приватизацију, како би српске генерале и српске хероје одвели у Хаг. Одведени су како би могли да без борбе предају свето српско Косово и Метохију.

Вијислав Шешељ се налази у приотвору и то је притвор који је свима видљив. Међутим, и Србија се десет година налази у тамници, тамници која је била много гора од оне у којој се Србија налазила под петовековним турским ропством.

Док смо били под Турцима, сваки Србин је сањао слобду и сваки Србин је био спреман да на олтар птаџбине и живот положи за ту слободу. Ништа нам није било светије од слободе и наше православне вере.

Данас нас убеђују како Србија треба да се одрекне својих традиционалних вредности. Убеђују нас како морамо у Европу како би Србија преживела.Србија од ЕУ не може очекивати ништа добро . САД и водеће земље ЕУ су оне које су нас бомбардовале, оне које су убијале нашу децу касетним бомбама по Нишу. То су исте оне силе које нам отимају Косово и Метохију.

Српски народ је увек у најтежим тренуцима знао да се усправи, да буде најјачи када је најтеже, знао да покаже мудрост. Слободарски дух у српском народу није уништен.

Српска радикална странка, као једина патриотска странка 23 године, без обзира на сва искушења кроз која пролазимо, истрајава и доследно спроводи идеологију српског национализма. Немојте наседати на изјаве квазипатриота који су данас против ЕУ, а који су, када су били на власти, испуњавали слепо налоге ЕУ. Данас је у Србији са једне стране СРС, а са друге стране све остале.У чему је разлика између Ђинђића, Коштунице, Тадића, Николића, Дачића и Вучића? Разлике нема. Када су на власти сви слепо извршавају налоге ЕУ.

Једина будућност, једина перспектива српског народа је у сарадњи са пријатељским народима, са пријатељским државама, које од Србије не траже којекакве уступке, не траже да се одрекнемо своје територије, већ хоће да са нама сарађују на равноправној основи.

Задатак СРС је да поново пробуди слободарски дух у српском народу, да поново покаже да постоји перспектива ван ЕУ, да каже да српски народ неће да се, зарад шарене лаже која се зове ЕУ, одриче својих светиња, да се одриче Косова и Метохије, Пећке патријаршије, Грачанице, Високих Дечана.

У Србији има много људи који мисле исто као што мисли СРС. Ви сте ти који морате показати снагу, ви сте ти који треба да разговарате са својим пријатељима, са својим комшијама, који треба да будите, заједно са нама, тај слободарски дух.

Србија је вечна док су јој деца верна! Живела Српска радикална странка! Живела велика Србија!