Разоткривене лажи напредњака

Саша Сантовац: Српска радикаклна странка Градски одбор Зрењанин на претходној конференцији за новинаре  је указао на пропусте у раду ЈППословни простор или Стамбена агенција Града Зрењанина.Тај пропуст се односио првенствено на име наплате закупа пословних простора одређених закупаца које није извршило ЈП Градска стамбена агенција, и на основу тога, данас је дуг према ЈПГрадска стамбена агенција приближно 60 милиона динара, што значи да је буџет града Зрењанина у овом тренутку ускраћен за 60 милиона динара.

За рад целокупне истине и интереса града Зрењанина,  похвалио бих закупце који редовно измирују своје обавезе. Српска радикална странка је у предизборној кампањи за Локалне изборе 2008.године  користила слоган СВЕ ЗА ЗРЕЊАНИН и наш циљ је био да заступамо интересе града Зрењанина, и да на сваком месту где  се налазимо, како када је реч о развоју Зрењанина, тако и уређења самог града, па и контроле рада јавних предузећа.Чињенично стање је да смо, на конференцији коју смо одржали у прошли уторак, изазвали одређене реакције одређених политичких партија. То јасно показује да оно на шта смо указивали потпуно тачно и да је чињеница од које се не може побећи. Али неким политичким партијама то не одговара.

Једна од најжешћих реакција у протеклој недељи је била реакција која је дошла из СНС ГО Зрењанин , који су указивали да оно што је изношено на конференцији СРС  није у потпуности тачно. Није тачно са њихове стране, јер српски радикали увек су и увек ће износити у потпуности истину.За рад целокупне истине, да би јавност знала да оно што је изношено на конференцији за штампу СРС је потпуно тачно, зато смо данас спремили неколико докумената.

Прво, СНС је на конференцији показала један документ у којем се показује да Ненад Карапанџа, истакнути члан њихове политичке партије, нема никакве везе са IN SPORTOM .Ми смо вам доставили документ у којем се јасно види да IN SPORT заступник органа огранка IN SPORTA, који наравно није приказан на конференцији СНС , чије име стоји на адреси Краља Александра I Карађорђевића бр.47 Ненад Карапанџа и свако ко оде на сајт АПР-а и када уђе у претрагу пословних субјеката кад укуца IN SPORT – заступници, може добити податак.

Зашто је овај податак битан? На локал Краља Александра I Карађорђевића бр. 47 који је у власништву Јавног прдузећа – (државе) је и неплаћен закуп у износу од 6.300.000,00 динара. За овај локал смо ми већ указивали и на овај проблем, а ово је доказ да Ненад Карапанџа има везе са овим локалом, иако је на конференцији за новинаре СНС јасно речено да да Ненад Карапанџа нема ништа са IN SPORTOM.То је део лажи које слушамо ових дана.

Да СРС говори истину показује и овај материјал  скинут са сајта садашњег председника ГО СНС Горана Кнежевића који је доставио један од потпредседника ГО СНС који још тада није био изабран.Ту је изјава у вези оног фамозног сефа у којем је пронађено 236.000 евра,које Горан Кнежевић тврди да су паре од ДС, а са друге стране ДС тврди да су то његове паре. Имате изјаву Ненада Карапанџе да су он и Горан Кнежевић кумови и да му је Горан у више наврата давао средства која су износила 5000,10000 евра.Оно још додатно где Ненад Карапанџа каже да има приватну фирму STING Зрењанин и треће предузеће а то је IN SPORT DOO.

То показује да су српски радикали изнели потпуну истину, истина која боли СНС и која показује њихову везу са ЛСВ. С друге стране, када уђете у претрагу можете видети блокаду IN SPORTA  од 8.626.000,00. Ми смо скинули са сајта и за предузеће ZR STING за које каже да је власништво у блокади је 12.500.000,00 динара и дуг према Јавном стамбеном од 360.000,00 динара са тенденцијом пораста из разлога што нису у могућности да измире своје обавезе због блокаде.

Ми одавде упућујемо јасну поруку да председник ГО СНС мисли да је он на двору краљ а његови забављачи за које се зна како их народ назива, не морају да излазе на конференције јер политика није забављање народа са лажним подацима,већ политика је изношење чињеница,политика је истина и озбиљна наука.Очигледно то замишљени и умишљени краљ на свом двору није схватио па своје забављаче пушта да грађанима на конференцији износе разне неистине и да износе како председник ГО СРС Саша Сантовац клевеће одређене чланове СНС на конференцији и да је то циљ кампање.

Наш циљ кампање је изношење истине.Наш слоган СВЕ ЗА ЗРЕЊАНИН, је да сви они који учествују у криминалу и корупцији без обзира у којој су политичкој партији ДС, ЛСВ или СНС,  сви ће бити на удару јавности. Са овог места упућујемо ново питање о ком ћемо причати на наредној конференцији више о председнику ГО СНС, ми ћемо му поставити питање и тражити лично одговор од њега.

Традиционални турнир  у фудбалу на Багљашу 2008.године је организовао Град Зрењанин заједно са Спортским Савезом. Зашто је Ненад Карапанџа сада истакнути члан СНС у том тренутку основао фирму која се зовеТурнир у фудбалу на Багљашу. Зашто је један појединац који је у кумовским везама оснива фирму сходно називу тог турнира у организацији града Зрењанина и Спортског Савеза?

Када уђете у претрагу и укуцате име предузетника Ненада Карапанџе видећете фирму која је основана 2008.а затворена 2010.године. На жалост фирма је затворена али је затворен и турнир на Багљашу.Ми из СРС желимо грађанима да укажемо да разлика између ДС и СНС не постоји, да су то потпуно исте политичке партије, а да не причамо о ЛСВ која на овом примеру функционисања или не функционисања пословног простора показало се где су наши новци, где се поставља велико питање одговорности директора?

Хвала.