Радета: Косово и Метохија припадају Србима и српству, а не Николићу и Вучићу

Вјерица Радета : Наш председник, др Војислав Шешељ је десет година противправно заточен у Хашком трибуналу. За тих десет година није добио решење о притвору , као што цела Србија и светска јавност зна, нема још увек ни конкретног наговештаја о изрицању првостепене пресуде. Шешељу су у Хагу најгрубље кршили сва основна људска и процесна права. Ми његови српски радикали смо сваку прилику користили, и то не само од када је Шешељ у Хагу, него и много пре тога, од самог оснивања тог трибунала, да кажемо да је то антисрпска творевина.

И док у тој антисрпској творевини Војислав Шешељ брани српство и Србију, у Србији се смењују антисрпски издајнички, проевропски режими, сваки гори од претходног. Тако су ови данашњи најгори, управо како смо упозоравали грађане Србије -  данас Николић, Дачић и Вучић, дају Косово и Метохију као да им је то очевина.

Упозоравамо их да КиМ припада Србији и сваком Србину, српској историји и српској будућности и да немају право да се играју српском државом да би неким европским чиновницима испунлили оно што се од њих очекује.

Ми српски радикали идемо поносно Србијом, поносни пре свега на чињеницу да за председника имамо др Војислава Шешељ, човека који је на свом примеру показао да је спреман да зарад Србије и српских националних интереса жртвује сопствени живот, за разлику од свих који су у Србији на власти од 2000.године до дана данашњег, који су спремни да Србију продају зарад сопствених интереса.

Зато браћо и сестре, морамо да се окупљамо на сваком месту, да окупљамо око СРС све патриоте и слободномислеће људе, да нас не заваравају некакви који се сваки дан формирају као печурке после кише. На сваком месту поручујте: једина права, патриотска и искрена странка је СРС! Једино ми смо у стању да Србију вратимо на прави пут, али пре тога морамо учинити све да СРС вратимо славу која јој припада.

Живели, живела велика Србија, живео Војислав Шешељ!