НАТО сутра на Косову и Метохији наставља агресију из 1999.

Александар Мартиновић: Даме и господо, сутра Србе на Косову и Метохији очекују велика искушења, будући да је сецесионистичка власт Хашима Тачија у Приштини најавила долазак шиптарских полицајаца и цариника на такозване административне прелазе Јариње и Брњак. Српска радикална странка, тим поводом, као дубоко национална и државотворна странка организује долазак потпредседника и народних  и покрајинских посланика странке на административни прелаз Јариње. Након тога ћемо наставити пут ка општини Звечан на северу Косова и Метохије и на тај начин ћемо пружити подршку нашем народу на Косову и Метохији у његовој борби за одржање те покрајине у саставу Србије.

Сада је сасвим јасно да је режим Бориса Тадића одустао од борбе за Косово и Метохију као саставни део Републике Србије, да је продао Косово и Метохију због лажних обећања да ће Србија због тога брже ући у Европску унију. Од уласка Србије у ЕУ нема ништа, и то за један дуги временски период.  Европска уније је организација која има и превише својих проблема да би размишљала о пријему нових чланица.

Српска радикална странка позива Бориса Тадића и владу Мирка Цветковића и владајућу коалицију да се хитно сазове седница парламента на којој би се заузели ставови поводом ситуације на Косову и Метохији, која може да буде веома опасна по српски народ, а која се односи на најављени долазак Шиптара на административне прелазе уз подршку Еулекса и Кфора.

Сада и онај ко је сумљао у исправност поитике Српске радикалне странке мора да призна једну необориву чињеницу, а то је да Хашим Тачи за своју политику ужива нескривену подршку САД, НАТО и Европске уније.

Није овде проблем Хашим Тачи, него погрешна политика свих влада, од 2000. па на овамо које су у САД, НАТО и Европској унији гледале пријатеље Републике Србије и српског народа. Уколико се деси било какав инцидент, иколико се деси било какав напад на Косову и метохији, за њега неће бити одговоран Хашим Тачи, већ Европска унија и НАТО пакт. И практично, сутра се наставља агресија НАТО пакта на Републику Србију која је само привремено окончана 1999.

Јасно је да влда аМирка Цветковића, Тадић и владајућа коалиција немају одговор на ситуацију која ће се десити сутра. Зато они ћуте. Они су обећали да се Србија неће бунити због најављеног доласка Тачијевих полицајаца и цариника на прелазе. Борко Стефановић је у име Бориса Тадића практично обећао, дао реч, Шиптарима и Американцима да Србија неће прстом мрднути. За узврат смо добили још једно лажно обећање да ћемо наводно, што смо се одрекли једног дела своје територије, брже ући у Европску унију.

Да од тог уласка у ЕУ нема ништа, говори и најновија изјава главног тужиоца Хашког трибунала Сержа Брамерца да није довољно то што смо на онако сраман начин испоручили генерала Младућа и Хаџића него смо дужни да сада испитамо ко су били и њихови јатаци. Па, ако треба да и те јатаке сутра испоручимо Хагу. То практично значи да листа уцена западних сила према Србији и њеном народу нема краја. Може Борис Тадић да прода и Косово и Метохију, Војводину, па и сам град Београд. Они који су пдлучили да униште Србију и српски народ неће се смирити.

 Српска радикална странка позива режим Бориса Тадича да одустане од погубне политике додворавања Американцима, Европској унији и НАТО пакту. Да одустане од сарадње са Хашким трибуналом. И да се, ако је то икако могуће,окрене традиционалним пријатељима Србије у свету, ато су Русија и Кина. Политика да Европска унија нема алтернативу је за ових десет година потпуно уништила живот  у Србији, пре свега на социјалном и економском плану, а ево ових дана отворено прети и територијалном интегритету и суверенитету Репубике Србије данас на Косову и Метохији, сутра у Војводини, а прекосутра у Рашкој области. 

Има ли питања?

Новинар:  Да ли сте контактирали са другим странкам које сматрају да је потребна седница Скупштине око питања Косова и Метохије?

Александар Мартиновић: За заказивање седнице је потребно фамозних 84 посланика, колико има у владајућој коалицији. Да им је стварно стало до одбране Косова и Метохије и до парламентарне дебате о најављеним догађајима, сутра на Косову и Метохији, управо су странке владајуће коалиције морале да сакупе потписе посланика и да се на њихову иницијативу закаже седница. Морам да вас подсетим на изјаве челника владајуће коалиције које су дате 2008. када су формирали акуелну владу, а то је да су склопили коалициони савез не зато  да би преузели власт него да би преузели одговорност за стање у Републици србији. Ако су искрении часни људи, ево данас и сутра имају прилку да покажу да су спремни да преузму одговорност за политику која се у Србији у континуитету води од 2000, а чији је нагласак н томе да Србија мора по сваку цену да постане члан ЕУ.

Тадић ћути јер је већ пристао да се одрекне Косова и Метохије, не само због лжног обећања о улску у Европску унију, већ што очекује да ће га на следећим парламентарним и председничким изборима, политички, медијски, па и финансијски подржати исти они који прете да одвоје Косово и Метохију од Србије.

Новинар: Ко ће бити у делегацији која иде на Косово и како је посета замишљена?

Александар Мартиновић:На Косово и Метохију путују потпредесдници  и републички и покрајински посланици Српске радикалне странке. Они стижу на Јариње око 10 сати , после чега ћемо се упутити у општину Звечан. Тамо ћемо разговарати са Србима који су устали у одбрану својих легитимних националних интереса и својих голих живота и имовине, али и одбрану државе Србије. Срамота је да интересе државе данас на Косову и Метохији морају да бране голоруки Срби, а не званичне институције Србије. Ми идемо тамо да пружимо подршку српском народу. Да му покажемо да Србија није режим Бориса Тадића, да у Србији итекако има часних и патриотски опредељених људи који су спремни да, у сваком тренуткум ризикујући и своју безбедност, пруже подршку српском народу. Данас када званичне институције ћуте о ономе што ће се сутра десити, једини браниоци српских националних и државних интереса на тим просторима је српски народ и српске цркве и манастири који су историјско сведочансво да је Косово и Метохија српско и да ће заувек остати српско, и то су функционери и полсаници Српске радикалне странке.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ