Красић: Сутра сви на Трг републике у 12:44

Зоран Красић:Добар дан! Ово је наша редовна конференција посвећена социјалној, економској, политичкој ситуацији у Републици Србији у светлу најновијих догађаја који се тичу Аутономне покрајине Косова и Метохије.
Готово да у Србији више никога не треба убеђивати да је овај режим издајнички и да не бира средства у спровођењу плана који је наметнут од САД, НАТО пакта и ЕУ – колоквијално од Брисела и Вашингтона. Они се чак ни не труде да то на неки начин прикрију, већ покушавају да створе атмосферу страха, неизвесности и малодушноати код људи. Користе разна средства попут интервјуа, специјалних емисија у којима гостују само еврофанатици. Тако имамо шизофрену ситуацију да се речаница попут оне да „Србија никада неће признати независно Косово“ буде завршена речима: „позивамо Србе са Косова и Метхије да се укључе у институције независног и терористичког Косова“. Онда се неминосвно поставља питање да ли они који врше власт у Републици Србији, врше власт у складу са Уставом, на мораллан, частан и поштен начин, поготово када се има у виоду да другима препоручују оно што они никада не би урадили. Значи:они никада не би признали независно Косово, али зато приморавају оне који живе на територији Аутономне покрајине Косово и Метохија да уђу у институције терористичког Тачијевог Косова.
Зашто је то тако? Долазимо до јадног одговора који нам даје Викиликс, медији и сами учесници у процесу издаје српских националних интереса. О чему серади? Представници власти су очигледно уцењене особе, јеримају психолошки профил људи који желе да грабе, стичу и имају, а да би то урадили не бирају средства. И, сасвим је очигледно да Вашингтон и Брисел и све што се подразумева и што обухватају те две речи, за сваког од представника власти – мислим, пре свега, на ове који се декларишу да су најодговорнији – имају поприлично материјала о прљавим пословима и онда их уцењују да беспоговорно морају да спроводе ту политику која подразумева остваривање интереса Брисела и Вашингтона.
Пошто насиљем нису успели да обезбеде независност Косова, јер то насиљем никада ни не може да се оствари, потребан је инсајдер, потребан је пристанак из Републике Србије. Тај пристанак може бити де јуре и де факто. О де јуре пристанку, за сада, не може да се прича, али о де факто пристанку може да се прича. То су бриселски споразуми.
Зато је Српска радикиална странка пре неколико дана покренула поступак за оцену уставности одлука Народне Скупштине и Владе Републике Србије у којима се налази пристанак, сагласност и прихватање бриселских споразума који адрже само параф. И то представља својеврсну подвалу: прича се о парафу, а не о потпису, јер када би се причало о потпису, онда би се и де јуре причало да постоје две равноправне стране.
Параф не обавезује. Параф на неки папир је у супротности са уставом Републике Србије. Користимо ову прилику да позовемо Уставни суд Републике Србије да хитно узме у разматрање све оне иницијативе и предлоге који се тичу уставности општих аката Владе Републике Србије и Народне скупштине, а који се односе на Аутономну покрајину Косово и Метохија.
Обавештавамо све грађане да не могу лични, криминални и други интереси појединаца који воде такозване проевропске странке да буду основа за државну политику, која је у супротности са Уставом Републике Србије. То треба да буде јасно јавности. Ово није државна политика, ово је лична политика уцењених људи и уколико они не спроводе ту политику биће предмет интересовања кривичног прогона, а могуће и ликвидације. Јер, мало ко зна за сада шта су све они заветовали лепотици Ештон и НАТО пакту. Да запад има интереса да терористичко Косово постане независна држава – има.  Који је то интерес? Криминални! Преко терористичког косова се несметано перу паре и развија тероризам широм света, тамо царује нарко мафија и сви остали облици мафије и то никоме у Европи не смета. Шиптарска мафија држи проституцију у Великој Британији. Шиптарска мафија држи све нарко-кланове у западној Европи. То је тај интерес!
О томе треба јавно причати на данашњи дан, када је 9.маја 1945.године совјетски маршал Жуков приморао нацисте да потпишу капитулацију. То је Дан победе, а не ово што данас причају: Дан Европе. Није Дан Европе, него су га преправили у дан ЕУ! И данас се додељује специјално одликовање „Карло Велики“ за допринос стварању велике Европе – наравно немачке!
А видите ове наше незналице на власти: диче се Даном Европе, што је дан Европске Уније да би се додворили да, ако могу до 15.јуна, или најкасније до Видовдана ове године добију датум. Њима је датум важан као што им је важно да ли има у претприступним фондовима нешто мало пара. За кога? Па, за њих! Јер, од тих пара из ЕУ овај народ пропада већ 14 година!
Дакле: није у питању државна политика, није у питању политика која води рачуна о виталним, социјални, економским и свим осталим интересима оввог народа, већ је ово приватна политика. Зато се користе медијске манипулације – јуче је неко напустио разговоре, а све је то договорено. Као што је пре 15 дана договорено оно када је власт покушала да каже „па то је ултиматум“, а после 15 минута су прихватили тај ултиматум. Или, као што преподобни Тома-диплома синоћ прави успаванке на РТС-у. Он би да ратује већ. Зашто? Да би уплашио народ. Да би народу рекао: „Једина алтернатива је издаја“.
Зато ми позивамо све грађане Републике Србије, све чланове и све симпатизере да се сутра нађемо на Тргу републике у 12:44 да јасно поручимо да Косово и Метохија остаје у саставу Републике Србије.
Било би добро да и судије Уставног суда дођу сустра у 12:44 на Трг републике и да тако покажу колико поштују Устав Републике Србије.
То је оно што смо имали за данашњу конференцију. Хвала вам.       

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ