Јовановић: Вучић и Николић настављају Тадићеву погубну политику

Наташа Јовановић:Даме и господо новинари, у овом броју Велике Србије указујемо на сву погубност режима Александра Вучића и политике коју спроводе он и Томислав Николић. То је, пре свега, опасност по Србију и даљи суноврат Србије у националном, економском и сваком другом погледу, превасходно због чињенице да европска комисија и њихови ментори из Брисела безусловно траже - да би Србија приступила ЕУ - да призна такозвану шиптарску државу Косово.

Ми, српски радикали овим путем и кроз ове чланке, кроз анализу целокупне политичке и економске ситуације у нашој држави, у овом броју Велике Србије указујемо на ту опасност, која се види у смислу условљавања. Желимо да поручимо грађанима да смо ми једина политичка странка и наш председник, који у Хашком трибуналу већ 10 година трпи политички и физички терор, која неће никада и ни под каквим условима подлећи уценама са Запада. У националном смислу и за будућност наше деце и будућих генерација, најбоље би било да Србија одустане од такозваних европских интеграција.

Сама чињеница да се пре неки дан десила она срамна ослобађајућа пресуда хрватским генералима говори о томе да Србија и ово руководство, пре Тадић, а сада и Николић, настављају путем даљег понижавања земље. Не желе ништа да ураде, како за председника Шешеља тако ни за све остале Србе, хашке сужње, који тамо бране државни и национални интерес.

Људи који подржавају нашег председника, а кога очекујемо да се ускоро врати у отаџбину и који је тамо отишао да брани државни и национални интерес, дају нам подршку у сваком тренутку, а поготово ових дана –после скандала који се десио у том такозваном суду. Верујемо да ћемо уз подршку грађана и пре свега кроз њихово разумевање исправности и доследности наше политике да подигнемо Србију на ноге и да се определимо за стратешку сарадњу са пријатељима Србије, у том смислу највише са Руском федерацијом, а онда и са свима онима који виде како нас Запад понижава.

Хвала