Јовановић: Шешељ је највећи антиглобалиста на свету!

Наташа Јовановић:Браћо и сестре, драги пријатељи, данас смо у Крагујевцу само дан уочи обележавања десетогодишњице од одласка нашег председника др Војислава Шешеља у хашки казамат.

Он је отишао пре десет година и оставио нам је поруку да морамо да чувамо Србију и српство и да у његовом одсуству морамо да учинимо све да оборимо издајнички режим са власти. У тренутку када је одлазио, они који су се заклели да ће чувати Србију и СРС, Томислав Николић и Александар Вучић – издали су га.

А данас заједно са њима имамо квислиншки режим на власти – Николић,Дачић и Вучић, који продају српске националне интересе, западне силе нам отимају Косово и Метохију, отварају питање наше северне покрајине АП Војводине и само је питање дана када ће наши непријатељи да крену у дубину територије, на стару Рашку област и стигну и до Краљева.

Томе морамо да се супротсавимо и да пробудимо слободарски дух нашег народа!

Војислав Шешељ је за протеклих десет година показао да је највећи живи антиглобалиста и да га поштује читава патриотска Србија.

За ових десет година, приликом организовања скупова подршке нашем председнику многи признати стручњаци из области међународног права су долазили и њихова оцена је да је др Шешељ потпуно разбио Хашки трибунал и њихове циљеве и намере.

У току десетогодишњег утамничења он је више пута заложио свој живот за одбрану наше идеологије и то само показује да такав човек кога су покушавали зтамо да убију, својом снагом и оним што је урадио нама шаље јасну поруку да ако немамо слободу за свој народ и своју државу доводи се у питање опстанак наше нације и будућност наше децембар.

Живела велика Србија, живео Војислав Шешељ!