Јојић: Шта чека Србију у 2013

Петар Јојић: У 2013 години плашимо се да ћемо заувек остати без Косова и Метохије.

Српска влада каже да никада нече признати независно Косово,али су Косово практично предали шиптарима. Између Србије и Косова успостављена је државна граница са свим обележјима по међународном праву,и на тој граници виоре се албанске заставе, наплаћује царина која иде у шиптарски буџет.

Усвојена резолуција у Народној Скупштини, за коју је гласало 175 народних посланика, а 75 било против, de facto представља признање суверенитета Косова као независне државе.Усвојеном резолуцијом, усвојене су смернице за преговоре између две владе, Србије и Косова.

Аутономија за косовске Србе која се у резолуцији наводи је још једна је обмана и превара грађана Србије и наших Срба који живе на Косову. То представља једно ништа и то се неће никада остварити под овом влашћу.

У Србији постоје две државне политике, једна коју води председник Републике Томислав Николић и друга коју води влада Републике Србије, што је потврђено на последњој седници Народне скупштине и да се те политике разликују.

Платформа за преговоре између Даћича и Тачија била је сакривена од јавности и ко зна шта се све крије од јавности у вези стања на Косову. А то је корак по корак до коначног признања независног Косова.

Председник Владе Ивица Дачић позвао је народне посланике да гласају за резолуцију, а истовремено је рекао да суверенитета Србије на Косову нема и да му је доста оних који кажу да је Косово Србија.

Шта све ово значи,него признавање независног Косова државе? Тиме се практично Србија одриче Косова. Наставак разговора Даћича и Тачија су разговори два председника влада две државе.

СРС сматра да преговоре са Шиптарима треба прекинути и све преваре Вашингтона и Брисела треба одбити и у том правцу водити државну политику у интересу грађана и државе Србије. Све политичке партије које учествују у власти Србије на сав глас у јавности обећавају да ће нам у Европској унији бити боље, да ћемо добити датум за почетак преговора о уласку у ЕУ, али то је пуста жеља и политичка елита ће се клети у ЕУ као једини спас за опстанак на власти.

 

2. У јануару и фебруару 2013 године наставиће да скачу цене. Посебно цене струје и комунаних услуга које сиромашни грађани Србије неће моћи да поднесу.

СРС указује да је ова власт у Србији грађане за 6 месеци задужила за више од 5 милијарди евра. Те паре ће потрошити на плате партијских кадрова у бројним политичким партијама на власти, куповину скупих аутомобила, репрезтације, туристичка путовања, опрему за прислушкивања грађана.

У 2013 години побуниће се гладни, којих је у Србији све више и више.

Вашингтон,Брисел,Берлин и Лондон бира власт у Србији на одређено време, после обављеног посла смакне их са власти, као што је случај са Борисом Тадићем.

У 2013 години доћи ће до нових превремених избора без обзира што нас власт и највиши властодршци убеђују да избра неће бити. Па је потребно ову власт наградити заслуженим одмором на историјском учешћу бриге за државу Србију и њену територију и тако се ослободити људи који нису способни да воде државу Србију.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ